måndagsrekommendationer.

I helgen upptäckte jag två nya serier som jag tänker följa på SVT Play! Somriga, vackra och inspirerande.

South Riding


Jag såg första avsnittet av "South Riding" i fredags och fastnade direkt för dels den sanslöst vackra 30- talsstilen och för den inspirerande och starka kvinnliga huvudrollen. Serien handlar om en ung och framåtsträvande kvinna som får platsen som rektor på en internatskola för flickor för vilka hon blir en stor inspiration och förebild.


Birdsong

Spröd och vacker är "Birdsong" med vackra Fleur från Harry Potter- filmerna i en av huvudrollerna. Serien är i två 1,5 timmesdelar och handlar om en soldat som under första världskriget lever på minnena av sin stora, förbjudna kärlek för en gift kvinna.


Det ni säger
Postat av: Nina

Å, bra tips! "South riding" låter verkligen som något för mig. Vad kul att du är igång och bloggar på igen! Hur var regionala? Gick bra förstås? Kram

2012-05-24 @ 10:44:54
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Sandra

South Riding är helt klart favoriten bland dessa två, tror att du skulle gilla den också! Ja, blogglusten kom i samma takt som uppsatsdeadline närmat sig haha. Regionala var fantastiskt roligt, ungdomarna var så härliga! Dock var vi lite drabbade av sjukdomar, glömda liggunderlag och bandmedlemmar som inte ville vara med mer än under konserten, men jag tycker vi fick till det hur trevligt som helst ändå :) Hoppas bröllopet var trevligt! Och jag gillar väldigt mycket bilderna och de spännande recepten i din blogg! :) Kram!

2012-05-24 @ 12:15:50
URL: http://lovlilett.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

svt har en tendens till att sända vettiga serier som inte är mainstream :)

2012-05-24 @ 16:05:41
URL: http://bodypalace.blogspot.se
Postat av: Victoria

Hej och hallå! Jag heter Victoria och jag är en glad 92:a som älskar musik & har också en lite mörkare rock/punk/emo/scene/goth/metal stil. och förståss älskar jag att blogga!



I min blogg kan du hitta allt från starka åsikter, texter att relatera till, skönlitteratur, Inspiration av olika slag,svar på stora frågor, kläder, galna frisyrer,frisyrer i galna färger, Musik,tävlingar,piercingar och tatueringar.



awesome right? :)

Fotografier kommer också in nu som då på bloggen, och till det har jag lite hjälp av en Pentax K-5 eller min telefon!



Sååå låter det roligt och interesant? följ mej på bloglovin , eller fråga om ett bloglovin byte! båda går lika bra! :)

*kram på dig och ha en jätte fin fortsättning på veckan! :) (och tack för du orkade läsa hela dethär :D meddelandet)



http://jinxedv.blogg.se/?tmp=02210454

Javisst ta en titt!

2012-05-24 @ 17:57:28
URL: http://jinxedv.blogg.se/
Postat av: Malin

Båda dessa är hemskt trevliga serier precis i min smak. Jag såg det sista på Birdsong i morse innan jag skulle gå till jobbet. Oj vad den var stämningsfull och vacker.

2012-05-24 @ 20:49:38
URL: http://malleniel.blogspot.com
Postat av: Sandra

Ja, Birdsong är verkligen stämningsfull och vacker, kan inte beskriva det i bättre ord! Man blir liksom lite lugn i själen :) .

2012-05-24 @ 21:13:02
URL: http://lovlilett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0