detaljrikt.
Detaljer från Slussens Finest. Tills köket är renoverat älskar jag det polkagrisprickiga hyllpapper vi satt in (när det tog slut gick Sebastian och köpte Hello Kitty-hyllpapper, gulligt!), våra fina gamla knopphandtag, gamla fina lister och apelsinträdet och pelargonerna som jag hoppas ska få leva och frodas. 

stilfullt.
Äntligen är vårt internet här och jag har firat genom att knappa snabbt på tangenterna i någon timme nu, wohoo. Lägenheten är långt ifrån klar men köket, som det ska se ut innan renoveringen, har vi inrett klart. Och än så länge har jag njutit av långa mornar med frukost i vårt fina vardagsrum.
 
Hej så länge!
 
 
 
 

upplev mer.

Fortfarande inget internet, sega Bredbandsbolaget. Men ett instagramat smakprov från vardagsrummet kan ni ju få se. Mycket vitt men nästa projekt är att slänga upp detaljer såsom tavlor, lampor och så vidare. Imorgon ska vi gå på bröllop och se Emelie och David bli man och hustru, äta gott i gott sällskap och dansa långt in på natten. Det är ungefär vad som händer detta veckoslut. Åh, jag vill ha internet nu!


Härligt hem.

Jag har nu levat internetlöst i mer än två veckor. Det trodde jag inte om mig själv. Men om bara några dagar är det fixat och då har jag bilder på vår fina lägenhet för er som är nyfikna. Vi är båda väldigt inredningsintresserade och har en varsin bild om hur vi vill ha det. Oftast tycker vi samma men ibland uppstår diskussioner, vilket jag tror bidrar till att skapa ett skiftande och intressant hem! Dock har jag svårt att släppa min väldigt romantiskt feminina stil, något jag måste tänka lite på eftersom Sebastian inte är så intresserad av ett hem med spetsar, tyll och småplotter. Inte jag heller för den delen. Det är bara det att vanan sitter inne.


ännu ett flyttinlägg.

Sedan i lördags residerar vi i den nya lägenheten. Långsamt, långsamt försvinner kartong efter kartong, möbler skruvas ihop och sätts på plats. Köket är färdigmålat och hyllpappret är nästan satt på plats. Ja, köket ska renoveras i vinter men vi var tvungna att fräscha upp det nu eftersom det var i ganska miserabelt tillstånd. Idag ska ännu mer fixas, strax. På Sebastians uppmaning tog jag sovmorgon eftersom jag gick upp för att måla färdigt köket klockan sex igår morse. Det är mycket som inte varit på topp, flyttstädningen här till exempel. Men vet ni? Jag trivs riktigt bra!


RSS 2.0