söt björn.

Det ekar tomt här på bloggen. Och även under jul och nyår kommer jag ha bloggpaus. Jag påbörjade en årskrönika men bilduppladdningen fungerade inte och egentligen kan jag ju bara summera 2012 och säga att det varit helt jävla fantastiskt. Det har hänt så mycket bra saker, det är verkligen ren och skär ynnest. I måndags anlände mitt examensbevis i ett kuvert med texten "Får ej vikas" och från idag har jag min första betalda ledighet någonsin. I en hel vecka!
 
Igår hittade min kära sambo vardagsrumsskänken of our dreams på Blocket och har idag lyckats pruta och deala till sig hemkörning. Så snart har vi en gustaviansk skänk i mahogny i hemmet med den höga julgranen och de djupa garderoberna. Man kan ju smälla av för mindre.
 
Men alltså, god jul hörrni! Det sötaste jag vet just nu är min älskade systerdotter som jag får träffa på söndag igen så här får ni et bild på henne och hennes söta mamma!
 

Strålande jul.

Ursäkta den risiga bildkvalitete. Svärföräldrarna åkte nyss hem efter att ha hjälpt oss att klä vår julgran.


lucka nummer 13 - en bild på någon av dina favoritsaker.

Lucka nummer 13 i Emilys roliga julkalender!
 
 
En av mina första second hand- fynd, en klocka från 30- talet som jag köpte för en tvåhundring på Tradera. Alltså, jag älskar den här klockan. Men i höst har jag haft sådan otur med mina prylar - min bästa hårnål försvann, berlocken på mitt guldarmband försvann och min klocka föll isär en dag på ett café i Malmö. En massa små guldiga bitar över det sneda trägolvet och det är omöjligt att laga utan att byta ut själva armbandet, och vad är det då för mening när glaset är sprucket?
 
Tack för den här tiden!

lucka nummer 12 - en bild på någon du saknar.

En sen lucka i Emily Dahls julkalender.
 
 
Min vackra ängel som jag bara träffat en endaste gång! I helgen skulle jag åkt upp och hälsat på, men så blev det snöstorm på söndagen. Jag stannade hemma och bakade julgodis med Sebastian i stället. Men om två veckor är det en hel jul med min älskade systerdotter.

lucka nummer 6- en bild på någon du älskar.

 
Den här luckan får tillägnas den nyaste personen i mitt liv- min systerdotter Eloise.

lucka nummer 5- en bild på dig som togs i somras.

Lucka nummer 5 i Emily Dahls bildkalender.
 
 
Det är ingen som har varit så aktiv med bilder i år överhuvudtaget. Men det här fotot togs på min kusin Rebeckas student och det var en väldigt bra och fin dag som avslutades med parmiddag och en fotbollsmatch.

lucka nummer 4- en bild på någon du beundrar.

Hej!
Herregud alltså, vilket liv! Men nu är jag tillbaka på banan med två missade luckor i Emily Dahls kalender som vi struntar i.
 
 
Den här bilden får representera min sambo, eftersom han gillar Iron Man.  Honom beundrar jag mycket eftersom han bland annat är en driven, kreativ och jämställd person som får mig att se på saker ur nya synvinklar.

Lucka nr 1: En bild på dig själv som du tycker om.

Snabb hälsning från Växjö (viktigt med julkalendrar).
Kör igång Emily Dahls årliga julkalender som börjar med en bild på mig själv jag tycker om. Begränsade mig till de bilder jag har i mobilen. Den här är tagen förra julafton och min syster hade gjort håret. Jag kände mig väldigt fin i blus, kjol och vinrött läppstift.


RSS 2.0