ibland vill man dra en säck över huvudet

Pissdag!
Det är vad det har varigt. Riktigt pissigt.
Det har varit en såndär dag då man kommer försent överallt man ska, trots att man varit klar i en evighet innan man måste bege sig. Kanske för att cykelljuset åker i golvet och slutar fungera, och som fortfarande inte fungerar trots att man drar fram skruvmejseln och plockar isär och sätter ihop.

En såndär dag då man inte har ett enda plagg som man vill sätta på sig. Allt är fult av och det sitter fult på, punkt.
Och när håret bara är platt platt platt och trist som en grå dörrmatta.

En dag då en flottig stekspade åker ramlar ner på det nystädade golvet, en dag efter en natt med tre timmars sömn, en dag när inget hinns med och allting känns stökigt och man får lite ångest eftersom det ligger lite kläder på sängen.

Och så går man iväg på något som man nästan hoppade över eftersom man cyklade hemifrån, utan cykellampa, alldeles i sista minuten. Stormar in sist och stressat, och sätter sig bland vänner och obekanta. Sen sitter man på fikat och skojar och skrattar med människor som man aldrig träffat förrut, och med några som man faktiskt har träffat förrut. Och med några som man känner ganska väl. Och man äter mjuk pepparkaka, pratar Johan Glans och skrattar så att man knappt kan prata. Känner sig lätt, ledig och avslappnad. För ovanlighetens skull.

Fugly day with a bright red cherry on top.

Det ni säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0