kort och koncist

Jag har en Facebook-vän som verkar tro att statusuppdateringar och twitter är samma sak. F.Y.I- it's not. Det är inte okej att skriva tjugotusen updates på tio minuter! LOL på dig!

Vad säger ni om Tyskland som vinnare? Ett tag i början tänkte jag att nu blir det nog ett nordiskt land igen, nämligen Danmark, men sedan ville Europa annorlunda. Jag gillade Tyskland, kanske inte jättemycket men tillräckligt för att vara nöjd.

Men pinsamt är fortfarande att Grekland och Cypern envisas med att ge varandra den där tolvan, hur kasst bidragen än är. Till och med Greklands resultatsläsare småfnissade lite för sig själv när han kom till det momentet.

Jag tyckte att det var synd att Spanien spelade om sitt bidrag, det var en litet cool detalj att ha blivit kuppad och sångaren var sådär proffsigt oberörd att jag och Sanna tvistade ett långt tag om huruvida det ingick i showen eller inte.

I övrigt höll jag väldigt mycket på Vitryssland, Rumänien, Danmark, Irland, Spanien och Azerbadjan. De olänkade länderna är de grisar som inte lagt ut sina låtar på Spotify. Hmpf.

Nu är klockan ett och jag ska skriva färdig min språksociologiska rapport. Godnatt!

Det ni säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0