juholt vs ljugholt.

Håkan Juholt.
-
Ljugholt.
-
Häxjakten som pågår har alldeles onekligen en mer mångfascetterad karaktär än vad man skulle kunna tro. Juholt lurar svenska folket och låter regeringen betala hela hans hyra när de bara skulle betalat halva och han lurar och svindlar oss skattebetalare på pengar (jag tänkte redan från början att man inte kan lita på en man med en sådan mustasch).
-
Och nu börjar det i det närmaste likna en konspirationsteori av rang där medlemmar av det socialdemokratiska partiet inifrån försöker avsätta den alldeles för traditionellt socialdemokratiska Juholt, om jag fattat det rätt. Enligt artikeln som länkas ovan har det varit oklart även för borgerliga ledamöter, den här hyresersättningssaken, och på riksdagens hemsida hade det inte stått någonting om delad hyreskostnad vid samboskap förrän nu i dagarna. Blanketten sägs Juholt ha fyllt i alldeles korrekt.
-
Det jobbiga för svenska folket är väl egentligen inte i nuläget om han svindlat med pengar eller inte. Vad är sant och vad är påhitt, överdrift, mediepåhopp, konspiration? Juholt är ledare för Sveriges enskilt största parti. Det är viktigt att kunna känna förtroende och tillit inför en sådan post men i nulägget är kanterna luddiga. Partikamraterna börjar viska om att han borde avgå. Jag önskar istället att det kunde göras en ordentlig, offentlig utredning där Håkan Juholt själv får stå till svars utan att undgå frågor på politikervis. Det hade känts förtroendeingivande. Smutskastning av detta slag (om det är det som är fallet) i politiken borde undvikas, det här landet är inget jäkla dagis.

Det ni säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0