kom på besök hos barbapappa.

Hej!
 
Här kommer ett tidsinställt inlägg! Idag fyller jag nämligen år och har fullt upp att fira mig själv när ni läser detta. Vi har under morgonen bjudit in till finbrunch, och till detta ville vi ha lite macaroner. Eftersom detta var sent påtänkt, så tänkte jag att det var läge att testa Kungsörnens Macaron-mix! Egna macaroner är faktiskt inte så svåra att göra, men det är ganska tidskrävande.
 
Intresserade av att se hur det gick? 
 
 
Det såg lovande ut, med två påsar som enkelt och snabbt skulle blandas med bakvätska.
 
 
Jag hade valt somrig jordgubb. Vispa vispa vispa.
 
 
Spritsen som kom med var en vanlig platspåse, så jag använde istället min från mitt egna macaron-set. Lite fusk! Reagerade på att smeten verkade lite rinnig, trots att jag vispat precis så länge som stod angivet.
 
 
 Efter den angivna tiden tog jag ut de små barbapapporna ur ugnen och lät dem svalna helt. De såg halvplatta ut, men ok. Men till skillnad från när jag gjorde egna macaroner (då lossnade mina färdiga godbitar utan problem från bakpappret) så hade dessa klibbat fast och var svåra att få bort. Tre macaroner lyckades jag skrapa ihop. Smörkrämen som ska vara mellan var däremot enkel och lätthanterlig, och ganska god.
 
Nej, för cirka 40:- var detta visserligen en smårolig historia, men ingen jag provar igen i första taget!
 
 

Det ni säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0