två bra saker att se

Ikväll tittar jag på första delen i dokumentärserien om brittiska kvinnors enorma drickande. Det är oerhört obehagligt att se kvinnor dricka tills de endast hjälpligt stapplar sig fram för att sluta i en spya i ett hörn av trottoaren. Där får ambulansen ta vid. I början av kvällen är minerna glada, men det slutar i tårar och dolda känslor som tar sitt uttryck genom spriten.

En väldigt intressant dokumentär, jag gillar dokumentärer. Se den, tv 3. Och just det, "Bibliotektstjuven" på Svt Play - en extremt bra svensk miniserie i tre delar med Gustaf Skarsgård i huvudrollen. För trista februarikvällar och i väntan på varmare väder.

Det ni säger
Postat av: Daniel

"Det är oerhört obehagligt att se kvinnor dricka tills de endast hjälpligt stapplar sig fram för att sluta i en spya i ett hörn av trottoaren."Jag håller verkligen med!!

2011-02-02 @ 23:36:55
URL: http://kronfjall.blogg.se/
Postat av: limpi

Åh bibliotekstjuven vad så jäkla jobbigt att titta på

2011-02-03 @ 20:37:51
URL: http://yeaouh.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Riktigt jobbig, det var flera gånger under sista avsnittet och andra som jag fick pausa och göra annat för det var liksom obehagligt på något sätt. men väldigt fängslande:D

2011-02-04 @ 10:40:43
URL: http://lovlilett.blogg.se/
Postat av: limpi

Ja precis. Vet inte om jag tyckte det var bra eller dåligt ens. Bra antagligen eftersom man kände sig tvungen att titta vidare

2011-02-04 @ 12:04:27
URL: http://yeaouh.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0